side-area-logo

Inspirat din lumea culinară a Indiei, vibrantă și colorată, special pentru oamenii din Cluj

#authenticindian

Telefon: 0740-910-688
Email: rezervari@indigorestaurant
Str. Piezişă nr. 10, 400371,
Cluj, Cluj-Napoca, Romania
Livrări la domiciliu prin
WEBSHOP-ul nostru

Deschis în 2010, INDIGO a fost printre primele restaurante din Cluj-Napoca cu meniu specific (autentic) indian. Avem o vechime de peste 10 ani pe piața restaurantelor din Cluj-Napoca.

rating-tripadvisor

Ne bucurăm de aprecierea clienților care călătoresc prin întreaga lume, iar cei care au vizitat India au descoperit la Indigo aceleași gusturi autentice.

Recunoașterea cea mai mare vine de la oaspeții noștri indieni pentru care gustul preparatelor este ca acasă.

Ne încântă faptul că le-am oferit multora dintre clienților noștri prima întâlnire cu mâncarea indiană. Cei care au călătorit prin India, de asemenea, apreciază foarte mult aceleași gusturi autentice.

De ce suntem diferiți?

Suntem autentici și deosebiți

Mâncarea indiană înseamnă aromă si gust exotic: amestecurile de condimente sunt făcute de bucătari din cele mai bune mirodenii aduse din străinătate.

Mâncarea este făcută în casă din ingrediente proaspete. Ne mândrim să fim singurul restaurant din Cluj unde se servește Thali – un meniu complet adus direct de pe străzile din Delhi sau Mumbai.

De asemenea, la Indigo este unic și meniul de Preparate Tandoori. Delicatesele sunt pregătite în stil Tandoor, care este cel mai vechi tip de cuptor folosit in lume și sunt numite Tandoori.

Experiențe culinare

Pui Tandoori, Samosa, Tangri Kebab

Vă invităm să gustați în restaurantul nostru, cunoscutul Masala Chai, Lassi, pâinea tradițională proaspăt coaptă sau Samosa.

Experiențe culinare
Murg Makhanwala

Preparate Curry 

Autentic indian

Ca orice restaurant indian autentic, Indigo dispune de o selecție impresionantă de preparate Curry, cu carne, vegetariene sau vegane.

Echipa noastră de bucătari indieni asigură cea mai bună calitate și cel mai autentic gust al preparatelor comandate de Dumneavoastră.