S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L.

S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L.

3. Termeni si conditii GDPR (General Data Protection Regulation)

Ce inseamna asta?

Ca urmare a consimţământului Dvs., reprezentantii S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. ar putea sa va contacteze cu informatii (comunicari comerciale) despre serviciile, produsele S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L., prin e-mail, SMS şi alte canale digitale, cum ar fi reţelele sociale.

Pentru a adapta informatiile comunicate în funcţie de comportamentul şi preferinţele Dvs. şi pentru a va oferi cea mai bună şi personalizată experienţă, este posibil să analizăm şi să combinăm datele Dvs. cu caracter personal.

Cand vom analiza si combina datele Dvs. cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile, care ar putea implica obtinerea unei prealabile aprobari sau confirmari si/sau de informatii suplimentare din partea Dvs..

Aceste date pot include: datele pe care doreşti să le partajezi activ cu noi, precum numele și prenumele, număr telefon, adresa e-mail etc.

S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. va oferă posibilitatea să va retrageti consimţământul în orice moment, asa cum este mentionata pe aceasta pagina.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru

Prin accesarea site-ului S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit la S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

7. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna „Termeni si conditii” de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L. nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul S.C. INDYGO EXPRESS S.R.L., indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.